Lichior Amarula

(4 produse)
 Filtrare
Producător

Nici o cină festivă nu este completă fără un aperitiv sau o băutură digestivă bună. Lichiorurile de rom, bitterele sau chiar distilate de bere pot însoți... Afișați mai multe

Proprietățile băuturilor

Volum
Sticlele clasice au o capacitate de 0,7 litri. Puteți obține, de asemenea, maxi-butelii de câțiva litri, dacă doriți să vă faceți provizii. Sunt populare și seturile de degustare de mici dimensiuni, unde puteți gusta cantități mai mici din mai multe arome de băuturi spirtoase.

Conținutul de alcool
Aperitivele și lichiorurile de rom au adesea un conținut redus de alcool și sunt aromatizate cu zahăr sau condimente pentru a echilibra gustul. Prin urmare, acestea nu sunt la fel de puternice și pot fi savurate pe parcursul întregii seri. Acest lucru este deosebit de apreciat de cei care nu consumă alcool decât ocazional. În schimb, pălinca și băuturile spirtoase mai puternice pot atinge niveluri de alcool de peste 60%.

Sub 37,5 % - aperitive, lichioruri de rom
37,5 - 39 % - lichioruri de rom
40- 40,5 % - valoarea standard pentru majoritatea băuturilor spirtoase
40,5 - 50 % - lichioruri de rom, distilate de bere
peste 50 % - băuturi spirtoase obținute din apă potabilă, pălincă

Beți întotdeauna cu moderație și în mod responsabil, mai ales atunci când este vorba de băuturi cu conținut ridicat de alcool.

Țara de origine
În cazul lichiorurilor de rom, asigurați-vă că cea mai bună calitate provine din insulele Caraibe sau din America de Sud. Pentru a fi cel mai bun, agricole-ul trebuie să provină din coloniile franceze. Aperitivele sunt specifice Franței și Italiei.

Gust
Gustul în acest sens se referă în primul rând la fructul din care se prepară băutura. Fiecare are o aromă, un gust și o tradiție specifice. Așadar, alegeți cu grijă, în funcție de preferințele dumneavoastră, fie că este vorba de pere, mere, prune sau căpșuni.

Tipul de ambalaj
Cel mai adesea este cumpărat în sticle, dar sunt disponibile și pachete cadou și seturi speciale de degustare pentru evenimente importante. Pachetele mai decorative includ de obicei pahare sau mici cadouri.

12,50 RON
finebar.ro
Detalii
67,83 RON
finebar.ro
Detalii
63,07 RON
finebar.ro
Detalii
74,97 RON
finebar.ro
Detalii

Ghid de cumpărături cu Lichior

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.